martes, 31 de enero de 2012

RECOGIDA DE FIRMAS PARA QUE NO ELIMINEN LINEA LLEIDA-POBLA DE SEGUR

Demanem a FGC que no abandoni la linia de tren Lleida-Pobla de Segur

Acción promovida por Joan Llimiñana

Si vols firmar clica aquí.
 
Tren

Ferrocarrils de la Generalitat vol reduir al minim la freqüència del tren de Lleida-Pobla perque no es rentable.

La Generalitat vol passar dels actuals tres viatges en cada sentit a només un al dia a partir del 1 de febrer, a més amb uns horaris que no s'adapten a les necessitats dels usuaris (9:10 direcció Pobla , i Lleida a la 1 ).
Ho justifiquen dient que el sistema actual no és rentable i per això ens volen deixar amb un medi de transport inútil per finalment eliminar-lo completament.
Una línia amenaçada des del 84 i que no va ser tancada ni pels governs de Madrid ni per Renfe pot ser condemnada a la desaparició per Ferrocarrils de la Generalitat.
Hi ha molta gent que depèn d'aquest transport: estudiants, treballadors, gent que no disposa d'un medi de transport propi i que s'ha de desplaçar habitualment a Lleida.
Si volem seguir disposant del tren ens hem de fer escoltar.
Volem seguir disposant de un transport digne que comuniqui Lleida i localitats properes amb el Pirineu Lleidatà i evitar la degradació d'aquest servei.
Addicionalment podeu fer una reclamació a http://www.fgc.es/cat/reclamacions.asp per ficar més pressió social.

Al firmar la petición estarás enviando esta carta

Destinatario: FGC

No estic d'acord amb la reestructuració que heu anunciat per a la línia de tren de Lleida a la Pobla de Segur. Encara que digueu que no es rentable la situació es que hi ha molta gent que depèn d'aquest medi de transport per la seva feina, estudis o altres motius com visites al metge i altres desplaçaments. Gent com estudiants, gent gran o persones que no tenen recursos econòmics suficients per disposar d'un medi de transport propi.
Fent aquestes reestructuracions d'horaris esteu provocant que tota aquesta gent perdi el seu medi de transport habitual. A més els horaris que s'han proposat son absolutament inútils per la gent que vol anar a Lleida i tornar el mateix dia. Hi haurà gent gran que veurà la seva mobilitat limitada, estudiants que hauran de optar per medis de transport més cars i en definitiva estareu fent la vida de molta gent més difícil.
Sabem que a la gent de la província de Lleida no se’ns escolta tant perquè som pocs i dispersos, però tenim els mateixos drets que la resta de catalans.
Fem una petició que es replantegi la situació per ser favorable per tots, i propostes com a un horari d'estudiants (anada a Lleida diumenge a la tarda i tornada divendres a la nit) o la possibilitat de anar i tornar a Lleida el mateix dia sigui valorades.
Gracies per la seva atenció, esperem ser escoltats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

TU OPINIÓN NOS IMPORTA, PUBLICA AQUÍ TU COMENTARIO: